VIZIUNEA NOASTRA

Filosofia Wallberg

WALLBERG Properties inseamna excelenta in dezvoltare si inovare in locuire.

Cu peste 15 ani de experienta in dezvoltari rezidentiale pe segmentul premium, avem o filosofie de afaceri bine definita, asteptarile si aspiratiile oamenilor reprezentand principala noastra sursa de inspiratie.

Echipele noastre de specialisti, prin profesionalism, tehnologie si inovatie transpun aceasta sursa de inspiratie in concepte arhitecturale unice si in concepte de locuire concretizate in proiecte perfect adaptate zonei si mediului. Proiectele dezvoltate de WALLBERG aduc valoare adaugata pentru clientii companiei si pentru comunitate, contribuind astfel la imbogatirea vietii oamenilor atat din punct de vedere uman prin confortul locuirii cat si material prin cresterea valorii pe care acestia o detin in produsele Wallberg. Istoria noastra a demonstrat ca intodeauna si indiferent de perioada, produsele WALLBERG valoreaza astazi mai mult decat ieri.

Valorile Wallberg


1. EXCELENTA

In plus fata de calitatea exceptionala a constructiei, fiecare proiect Wallberg este un concept unic, atat la nivel  arhitectural cat si din punct de vedere al conceptului de locuire.

Noi nu construim simple cladiri de locuit. Noi construim adevarate concepte de locuire. In acest fel definim excelenta la Wallberg Properties: Excelenta in calitatea constructiei si in calitatea locuirii.

 

2. INOVATIA

Noi inovam prin concepte de locuire. Un proiect Wallberg este un concept inovativ atat din punct de vedere al design-ului,  arhitecturii si constructiei cat si din punct de vedere al interactiunii proiectului cu oamenii.

Astfel se dezvolta spatii inovative care dau confort si valoare vietii clientilor Wallberg. Pentru ca excelenta inseamna a face lucruri obisnuite intr-un mod iesit din comun, care imbunatateste vietile oamenilor.

 

3. VALOARE ADAUGATA PENTRU CLIENT

Prin calitatea constructiei, prin conceptele arhitecturale si de locuire, cream valoare adaugata pentru client. Valoare pe care un client o simte atat la nivel de confort in fiecare zi de zi daca locuieste intr-unul din proiectele noastre cat si la nivel financiar ( in cazul investitiilor sau a revanzarii).

Istoria a demonstrat ca proiectele Wallberg au adus intotdeauna valoare adaugata pentru client.

4. INTEGRITATEA

Unul din principiile de baza la Wallberg este desfasurarea activitatii in mod etic. Tot ceea ce intreprindem se ghideaza dupa valori morale care asigura corectitudinea, respectul fata de clienti, parteneri, angajati si actionari.

Mediul in care lucram este un mediu in care oamenii sunt parteneri iar transparenta si onestitatea sta la baza acestor relatii de parteneriat. Ne place sa spunem ca toate proiectele noastre sunt construite pentru client si impreuna cu clientii.

 

5. PROSPERITATEA COMUNA

Noi urmarim crearea de valoare pentru companie prin crearea de valoare pentru client. Astfel clientul devine partenerul nostru. Acesta este un alt principiu de baza al filosofiei Wallberg.

Mai mult, proiectele Wallberg sunt gandite astfel incat sa creasca valoarea zonei in care sunt construite, sa respecte mediul si sa fie adevarate repere pentru prosperitatea comunitatii.