ISTORIA NOASTRA

ISTORIA NOASTRA

PESTE 15 ANI IN SLUJBA EXCELENTEI

In 2004 grupul nostru de firme a reusit dezvoltarea primului proiect imobiliar rezidential de pe piata aradeana, construit si vandut integral pana in noiembrie 2006, proiect care a dat tonul dezvoltarilor rezidentiale la Arad.

In 2009,  au urmat alte trei proiecte imobiliare de anvergura în Arad: Bermo ResidenceBermo Orizont şi Bermo Ambient, proiecte care au adus clientilor nostri satisfactia unei locuinte moderne, a unui apartament nou, ce le ofera calitatea locuirii pe care o doresc, satisfactia unei investitii sigure si satisfactia unui partener de afaceri onest, care gandeste pe termen lung.

Anul 2010 a fost anul extinderii în Cluj Napoca, cand am preluat pachetul majoritar  prin companiile Bermo Group si Imo management, de la dezvoltatorul clujean CRE, care a dezvoltat proiectele rezidenţiale de lux Dora Park si Bella Park. In prezent, dupa finalizarea cartierelor de lux, am realizat exit-ul din aceasta companie prin cesionarea in intregime a pachetului de actiuni.

In aceleasi linii directoare, prin preluarea pachetului majoritar de actiuni de la BREDI. S.A., am intrat in 2010 pe piata imobiliara brasoveana cu proiectul rezidenţial Alphaville I Brasov, un proiect care s-a bucurat de un mare succes in Brasov ( vandut integral), fiind un adevarat reper in centrul orasului.

Merita mentionat ca am fost singurul dezvoltator, care in acea perioada de criza profunda, am reusit sa finantam si sa demaram un proiect de asemenea anvergura in Brasov.

Acest lucru a fost posibil datorita increderii acordate de partenerul nostru alaturi de care am inceput primul proiect rezidential din Arad in 2004, Banca Transilvania.

Prin investitii de peste 90 milioane euro, companiile grupului au finalizat circa 150.000 de metri patrati construiti in unitati locative premium, in cele trei orase din Romania, cu o cifra de afaceri anuala de peste 7 milioane de euro.

Din 2015, continuarea investitiilor s-a realizat  sub noul nume, Wallberg Properties, compania care continua traditia unui concept imobiliar bazat pe proiecte unice, la inaltimea asteptarilor clientilor.

La sfarsitul anului 2017 s-a finalizat la Brasov constructia ansamblului rezidential Sunnyville Residence, construit intr-o locatie excelenta, cu multiple facilitati si se pregateste demararea celui de-al doilea proiect. Sunnyville Garden este urmatorul proiect rezidential si urmatorul simbol al orasului Brasov.

La inceputul anului 2018 s-a lansat constructia proiectului Arad Plaza, un concept unic in Arad care va deveni un simbol al acestui oras.

Cu un trecut in care promisiunile au fost indeplinite, Wallberg Properties se gandeste la viitor si dezvolta noile proiecte excelente ale viitorului.