COMPANIE

Companie

Wallberg Properties, o companie a excelentei in dezvoltarea proiectelor.

Wallberg Properties este o companie lider in segmentul dezvoltarilor imobiliare premium din vestul tarii. Wallberg inseamna Arad Plaza, Sunnyville Residence, Bourgeois Residence, Axa1 si 2, Bermo sau Alphaville I Brasov.

Wallberg inseamna mai mult decat dezvoltarea unui proiect sau constructia unei cladiri. La fel cum un inventator descopera noi produse sau metode, Wallberg creeaza adevarate concepte de locuire. O cladire Wallberg Properties reprezinta un concept de locuire, care pune accent pe om si pe confortul desavarsit al celor care locuiesc sau lucreaza in spatiile Wallberg. Pentru ca oamenii sunt cei care folosesc spatiile.

De la fondarea companiei in 2004, Bermo – una din companiile din grup-  a fost practic primul dezvoltator de proiecte rezidentiale de pe piata din Arad, avand in portofoliu ansamblurile de vile AXA si AXA 2, precum si ansamblurile rezidentiale Bermo Orizont, Bermo Residence si Bermo Ambient. Au urmat proiectele din Brasov si din Cluj Napoca – prin preluarea dezvoltatorului local Casa Real Estate. Aici Bermo a construit si a vandut cu sucees locuinte inainte si chiar in timpul crizei care a afectat puternic piata rezidentiala din Romania.

Misiunea companiei a ramas dintotdeauna aceeasi:  crearea de valoare pentru clienti, companie, ambient si comunitatile in mijlocul carora isi desfasoara activitatea prin calitate, sustenabilitate, inovatie si o dezvoltare continua a competentelor.

Prin investitii de peste 90 milioane de euro si cu proiecte rezidentiale pe segmentul premium, de cca 150000 mp construiti, realizate in Arad, Cluj Napoca si Brasov,  WALLBERG PROPERTIES este lider pe acest segment de piata in vestul tarii.

Astazi compania deruleaza patru proiecte rezidentiale de amploare, doua in Arad si doua in Brasov, proiecte reper in segmentul rezidential si comercial al celor doua orase. De asemenea, Wallberg se pregateste pentru demararea unui nou proiect rezidential la Timisoara, un proiect inovativ, gandit pentru oamenii care tin pasul cu tehnologia. 

Echipa Wallberg

Valentin Morar

CEO
Wallberg

Beatrice Serbanescu

Office Manager
Arad Plaza

Alexandru Pantea

Sales Manager
Arad Plaza

Lorena Juravle

Economist
Arad Plaza

Radu Seniuc

Legal Operations
Arad Plaza

Eugen Ciulea

Site Supervisor
Arad Plaza

Petru Ștefan Șofran

Sales and Aftersales Representative
Arad Plaza

Florin Nicolau

CEO IMO Management Contractors & Developer
Sunnyville Residence Brasov

Romina Dovleac

Marketing Director
Sunnyville Residence Brasov

Oana Bancila

Sales Director
Sunnyville Residence Brasov

Emanuel Jacota

Purchasing Manager
Sunnyville Residence Brasov

Claudiu Urea

CEO Sunnyville
Sunnyville Residence Brasov

Mihnea Serb

Site Supervisor
Arad Plaza

Raul Ples

Project Manager
Arad Plaza