BERMO RESIDENCE ARAD (FINALIZAT VANDUT)

BERMO RESIDENCE ARAD (FINALIZAT VANDUT)

Concept
Bermo Residence Arad a fost conceput ca și două clădiri moderne. Proiectul a fost pionierul dezvoltărilor apartamentelor din zona superioară a pieței și a setat noi standarde de locuit în apartamente noi, proiectul fiind vândut integral.

Locație
Bermo Residence1 și Bermo Residence2 sunt amplasate în centrul comercial din Arad, chiar în inima orașului, pe strada Voluntarilor din cartierul Funcționarilor.

Detalii
Ambele imobile Bermo Residence sunt construite cu materiale de cea mai bună calitate şi oferă garanţia unei vieţi confortabile într-o locaţie care pune ritmul oraşului la picioarele tale. Imobilele oferă apartamente noi premium la standarde ridicate. Generos dimensionate, apartamentele măsoară de la 50 de metri pătraţi – apartament cu 2 camere, 88 de metri pătrați – apartamentele cu 3 camere până 276 de metri pătraţi – apartamentul de tip penthouse, care are spaţii interioare pe două nivele şi terase între 38 şi 90 de metri pătraţi, adevărate locuri de relaxare ce oferă o panoramă de excepţie asupra oraşului. Un asemenea apartament penthouse confirmă fără îndoială un anumit statut social, o abordare cosmopolită și un gust estetic aparte.
Demisolul clădirilor adăposteşte locurile de parcare, accesibile cu ajutorul lifturilor ultramoderne care coboară până în demisol şi urcă până la nivelul apartamentelor Penthouse.
Confortul şi spaţiul interior generos sunt scoase în evidenţă încă de la intrarea în casa scării, cu totul altceva faţă de ceea ce s-a construit până acum în Arad.

 

exterior_residence_1_3exterior_residence_2_11residence_2_camere_living_4residence_2_camere_dormitor_2residence_2_camere_living_1residence_2_camere_living_5