BERMO ORIZONT ARAD (FINALIZAT VANDUT)

BERMO ORIZONT ARAD (FINALIZAT VANDUT)

Concept
Bermo Orizont Arad este un concept arhitectural creativ, care propune un stil de viață axat pe valorile tradiționale ale companiei noastre: siguranță, intimitate, confort. Condominiul cu apartamente premium, care sunt certificate energetic clasa A se remarcă prin dimensiunile generoase și funcțiunile utile fiecărui membru al familiei.

 

Locație
Bermo Orizont este situat într-o zonă liniștită, preponderent rezidențială, a cartierul Micalaca din Arad, pe strada Dreptății, nr. 21, chiar lângă parcul Orizont, care oferă o priveliște frumoasă și aerisită, astfel încât proiectul imobiliar a devenit o oază în tumultul orașului Arad. Proiectul rezidențial este cel mai important din acest cartier și a fost vândut integral.

 

Detalii
Ansamblul rezidențial oferă 55 de apartamente noi premium, dintre care 5 de tip penthouse. Condominiul beneficiază de o curte privată, iar parterul imobilului adăposteşte spații comerciale, locuri de parcare acoperite şi 4 garaje.
Ansamblul este împărţit din punct de vedere funcţional în două scări de acces, fiecare dintre ele fiind prevăzute cu două lifturi ultramoderne. Astfel, a locui cu familia într-un apartament nou premium în Bermo Orizont îţi va permite fără îndoială să priveşti viața din altă perspectivă.
Locurile de parcare pentru fiecare apartament nou, lifturile moderne şi spaţiile comerciale de la parter sunt gândite astfel încât să ofere toate facilităţile viitorilor proprietari.
Bermo Orizont oferă rezidenților un stil de viaţă modern şi dinamic, legat de oraş şi, în acelaşi timp, protejat de agitaţia acestuia.

 

3

4

6

7

orizont_2_camere_1

orizont_3_camere_1

orizont_3_camere_liv_buc_hol

orizont_3_camere_matrimonial_1