BERMO AMBIENT ARAD (FINALIZAT VANDUT)

BERMO AMBIENT ARAD (FINALIZAT VANDUT)

Concept
Bermo Ambient Arad este un concept rezidențial unic și cu totul deosebit, un mix de apartament și vila, care a creat o atmosferă incomparabilă, având un mare succes pentru cei care iși doreau mai mult decât un apartament la bloc. Ambient Arad a creat un stil de viață.

 

Locație
AMBIENT Arad este situat în aria privilegiată a cartierului de vile Subcetate din Arad, astfel încât aerul curat și liniștea pentru care ar trebui să ieși din oraș îți sunt oferite la numai 5 minute de centrul orașului.

 

Detalii
Ansamblul rezindențial, care a fost vândut integral până în 2012, este alcătuit din două imobile de tip P+2, cu un total de 48 de apartamente noi, eficiente, cu finisaje superioare, 24 cu două camere şi 24 cu trei camere, măsurând 78, respectiv 104 metri pătraţi, pe fiecare nivel aflându-se 4 apartamente.
Bermo Ambient oferă atât locuri de parcare aferente apartamentelor, conferind astfel familiilor ce locuiesc aici confort la scară naturală, cât și o grădină de peste 5000 de metri pătraţi, amenajată cu iaz, loc de joacă, filigorie, barbeque şi mini teren de basket, parte a unui ambient natural şi relaxant. Siguranța este asigurată de camere perimetrale și pază 24h.
Alegând să locuieşti aici, vei beneficia de confortul metropolitan şi, în acelaşi timp, de liniştea şi protecţia unui ansamblu cu o atmosferă naturală inclusă.

ambient_2_camere_dormitor_2

ambient_2_camere_living_1

ambient_2_camere_living_2

ext_ambient_1

ext_ambient_2

ext_ambient_6