BELLA PARK CLUJ NAPOCA (FINALIZAT VANDUT)

BELLA PARK CLUJ NAPOCA (FINALIZAT VANDUT)

Concept
Bella Park este un adevărat concept de lux, dezvoltat de IMO Management, prin compania CASA REAL ESTATE. Proiectul le oferă clienților posibilitatea de a locui într-un cartier de case și apartamente în vilă, un ansamblu chochet, realizat la standarde occidentale.

 

Locație
Proiectul a fost dezvoltat în una din cele mai dorite zone rezidențiale din Cluj, zona Buna Ziua, continuarea firească a celebrului cartier rezidențial Andrei Mureșanu, cu acces direct la strada principală și cu vedere spre Dealul Feleacului din Cluj.

 

Detalii
Proiectul rezidențial Bella Park a fost finalizat în anul 2012. Primul pas a constat în realizarea a 50 de unități locative – case individuale, duplexuri, vile cu apartamente. Din 2009 s-a demarat completarea cartierului cu alte 40 de locuințe – case individuale, duplexuri, cvadruplexuri și vile cu apartamente. Cartierul de lux oferă rezidenților spații verzi cu locuri de joacă pentru copii, iar accesul se realizează prin cele două drumuri de circulație interioară, pavate, iluminate și prevăzute cu trotuare, parcări pentru oaspeți și amenajări decorative.
Vilele includ și apartamente de tip penthouse cu suprafeţe construite de peste 300 mp. Apartamentele spațioase sunt prevăzute cu câte 3 dormitoare şi o zonă living, a căror proprietari se pot bucura de terase foarte generoase, cu suprafeţe de 80 mp, adevărate grădini cu decking, gazon și arbuști. Ca orice penthouse care se respectă, apartamentele din vilele Bella Park își răsfață proprietarii cu o priveliște splendidă către dealul Feleac.
Proiectul Bella Park îți propune o casă ecologică, cu pereţi care beneficiază de placare dublă cu poliestiren. Mediul înconjurător, ca şi buzunarul tău de altfel, se pot bucura de reducerea consumului de energie.

 

23456

7