AXA1 & AXA2 ARAD (FINALIZAT VANDUT)

AXA1 & AXA2 ARAD (FINALIZAT VANDUT)

Concept

Ansamblul rezidenţial de vile AXA1 este un concept unic, fiind primul proiect dezvoltat de Bermo Group şi totodată primul proiect finalizat în Arad de către un dezvoltator imobiliar după 1990 și vândut integral până în noiembrie 2006. Proiectul AXA 2 s-a bucurat de același succes, toate vilele fiind vândute în mai puțin de 9 luni. Încrederea publicului în calitatea și brand-ul BERMO a fost hotărâtoare în decizia de cumpărare a clienților.

Locație

AXA Arad a dat tonul dezvoltărilor rezidențiale la Arad, cartierul AXA fiind astăzi considerat unul din reperele rezidențiale premium din Arad.Dupa succesul primului proiect AXA, a urmat faza II a proiectului, denumit cartier rezidențial AXA 2. Aceste două locații premium îți oferă confort și are în același timp potențial de dezvoltare.

Detalii

Amplasate pe loturi de teren de aproximativ 330 de metri pătraţi, vilele înşiruite au suprafeţe construite între 180 şi 220 de metri pătraţi, oferind un grad ridicat de confort, o intimitate de invidiat, iar siguranţa e asigurată de sistemul perimetral de supraveghere video şi accesul controlat în ansamblul rezidenţial privat.
Cele 18 vile din AXA1 au confirmat aşteptările clienţilor noştri şi ne-au făcut să continuăm cu AXA2, un ansamblu rezidenţial „geamăn”. Cele 2 proiecte finalizate şi vândute integral în perioada ianuarie 2005 – octombrie 2007, în total 36 de vile, au dovedit din plin seriozitatea şi dinamismul Bermo Group, un dezvoltator care a şi mutat arădeni în casă nouă.

 

1living_2

decupaj_curtea_interioara_ii

night_time_backyard

perspectiva_master_bedroom

perspectiva_mobilier

vedere_centrala_ne_semiinaltime