ALPHAVILLE I BRASOV (FINALIZAT VANDUT)

ALPHAVILLE I BRASOV (FINALIZAT VANDUT)

Concept
Alphaville I este un concept arhitectural unic în Brașov, cu apartamente noi, confortabile și spațioase, pline de energie pozitiva. Proiectul a fost gândit ca și un concept nou, modern, care pune accent pe ideea de “fresh and style’, targetul vizat fiind format din “aspirational young professionals”, din segmentul medium-high class.

 

Locație
Alphaville I Brașov este situat în cartierul Răcădău,  pe strada Carpaților, nr. 44, în apropierea muntelui Tâmpa, oferind astfel o panoramă excelentă asupra versantului sudic al acestuia, spre Piatra Mare si Dealul Melcilor. Ansamblul rezidențial beneficiază de o locație aerisită și îți oferă atât liniștea și măreția munților, cât și facilitățile urbane de care ai nevoie: grădiniță și școală în apropiere, un supermarket alăturat, iar zona comercială de la ieșirea către București e la doar 5 minute cu mașina.

 

Detalii
Alphaville I Brașov este primul proiect reziențial dezvoltat la Brașov, o investiție de peste 8.3 milioane euro. 
Alphaville I Brașov conține un ansamblu de clădiri cu apartamente premium, de la P+4 la P+11, construite cu materiale de caliate, fiind  gândite astfel încât să ofere clienților brașoveni siguranța, intimitatea și confortul cu care arădenii sunt deja familiarizați la apartamentele Bermo.
Complexul de apartamente noi este prevăzut cu ascensoare moderne și silențioase, care fac legătura dintre fiecare etaj și locurile de parcare din demisol sau parter. Poți alege un loc de parcare pentru mașina ta, iar lucrurile mai voluminoase le poți depozita în boxa pe care o poți achiziționa în demisol.
Accesul este securizat și pentru că știm cât de important e să fii independent atunci când vine vorba de bugetul tău, fiecare apartament nou e prevăzut cu centrală termică proprie ce asigură încălzirea și apă caldă menajeră.
Locația foarte bună, aleasă cu grijă, arhitectura deosebită și facilitățile oferite rezidenților constituie condițiile unui nivel de trai premium.

 

1.Bermo-Racadau-vedere-Carpatilor-212. Bermo-Racadau-vedere-Temelie-14. poza185. alphaville_night_view